Kategori Menu

Ala Carte (11) Atkins Menu (14) Ayam (14) Daging (5) Desert (9) Ikan (9) Kerabu (4) Ketam (6) kuih (6) Minuman (3) Pasta (7) sayuran (6) Sotong (15) Udang (16)

Friday, October 7, 2011

Kan dah kata AKU BUKAN CHEF!

 
 
Cabaran blogger masterchef berlangsung ngan gemilangnya...
dan AKU BUKAN CHEF terus kekal sebagai BUKAN CHEF...
Takper... tak menang takper, tetap gumbira aman sentosa...
Melalui satu pengalaman baru yang tak ternilai harganya...

Ni sharing is caring ngan uols pengalamannya:
1- Cabaran pertendingan yang buat rasa cam senggugut di luar musim period (LINK)
2- Top 5 yang terpilih ke FINAL (LINK)
3- Moral of story dan TIPS (LINK)


5 comments:

norinaomar said...

apapun tahniah, I tompang bangga tau!

pengalaman is the best teacher!

cik EPAL said...

waaa masuk masterchef. mesti masak sedap ni. tak menang xpe. pengalaman tu yg penting kan :)

Nuridah said...

Assalmualaikum Ina

Tak apa Ina, dirumah pun kita dh kira jadi chef...hari2 ini kena masak...bertukar2 menu...pun happy juga kan??? Hehehe

Munirah Rafiuddin said...

u still da best...
sudi2 r singgah di blog sy & be my follower....
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

ana apez said...

at least awak sahut cabaran tu..

**psssttt!! nak follow sini plak. menu sini mavelesss!!! minta izin copy a few resipis ye. nak buat main masak2. hehehe