Kategori Menu

Ala Carte (11) Atkins Menu (14) Ayam (14) Daging (5) Desert (9) Ikan (9) Kerabu (4) Ketam (6) kuih (6) Minuman (3) Pasta (7) sayuran (6) Sotong (15) Udang (16)

Wednesday, December 14, 2011

RESIPI MALAS ~ Koslo malas duet Grill Sausage


Hari ni upload gambar di atas kat BLOG lagi satu tu...
put tittle: 
 pastu nak propa lagi:
sape nak resipi pemalas, sila tinggal komen kata:
CIK KAKI ada geng malas!
 
berduyunnnnnnn tinggal komen! oyeah, tak syak lagi... aku punya ramai geng malas! :)
 
 
So, tanpa segan silu, mari kita tinjau resipi malas ni...
 
Untuk Koslo malas: 
parut/senggat carrot & zucchini (timun pon boleh), hiris nipis kobis dan tomato > gaulkan dgn thousan island > SIAP!!!

Untuk Grill Sausage:
Sausage - letak atas pan - tabur black pepper crush dgn oregano - golekkan mereka atas pan dengan api perlahan - SIAP!!! 

kan dah kata senang dan simpel!
boleh tutup kelemahan MALAS dgn food prensentation ;)


4 comments:

Ana AzNuRuL said...

alaa...saya kalau makan banyak tu 15 minit dah lapar balik =( dasar perut tong sampah..eh takpe boleh golek2 sebungkus sosej terus dan terpaksa berpose diesok hari..eh salah kena ikhlas pose....

Totie@Tomy said...

saya kalau malas beli kat kedai..hehe tp tengok grill sosej ni dapat ideal lak..hehe

Heldamelissa said...

hehehe sama laa...kite geng...heheh kekadang mmg super malas...masak aje ape yg beku2 tu hahah...janji makan..heheh

butique4u said...

yeay dah jumpa resepi grill sausage!!!
thanks dear...