Kategori Menu

Ala Carte (10) Atkins Menu (14) Ayam (14) Daging (5) Desert (9) Ikan (9) Kerabu (4) Ketam (4) kuih (6) Minuman (3) Pasta (6) sayuran (6) Sotong (15) Udang (15)

Tuesday, November 26, 2013

Fried Chicken Salad. Tak ATKINS boleh... ATKINS lagi boleh! :)



FRESH CHICKEN SALAD

buat ATKINers, ni breakfast sempoi sedap baik punyer kalau dah bosan menelor.
yang tak ATKINS pown boleh... sihat aper!
lagi best dari nasik lemak ayam berempah (tipu! ni saje nak pujuk diri sendiri!)


nak taip perkataan RESIPI pon segan mak! 
tapi takperlah... bagi jugak walopon resipi ala2 ajer. huhuuuu...

- ayam gaul garam kunyit (potong kecik2) - gorengkan - toskan minyak.- kemudian mkn dgn fresh salad + timun jepun. 

= sajian malas, pantas dan tuntas. thumbs up! 


10 comments:

Munirah Rafiuddin said...

janji sedap & perut kenyang kan..hehehehe...

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

Azziah Nawawi said...

letak bawang goreng banyak2, lagiiiiiiii sedap kan?

Gee® said...

Sedap meratah ni...

dela said...

nampak sedap je... nampak menarik je..

noly anna said...

good luck hihi

icE said...

yummy sedapp

Visit my journey to WAHM Blog

Myra Jay said...

Kalau letak mayonis ke thousang island ke lg sedap..hehee
Sori jangan marah :D

Good luck ye

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak ina. huwaaaaaaaa terliurnya saya :)

Ayu Zan said...

sesuai la kat beginner yg baru induction phase ni. pening nak masak apa

Heldamelissa said...

kita selalu grill aje ayam tu...
so less minyak laa...heheh
tapi mcm ni pun dah sedap....
terbaik!