Kategori Menu

Ala Carte (11) Atkins Menu (14) Ayam (14) Daging (5) Desert (9) Ikan (9) Kerabu (4) Ketam (6) kuih (6) Minuman (3) Pasta (7) sayuran (6) Sotong (15) Udang (16)

Wednesday, April 27, 2011

Spaghetti Daging



Alkisah bermula bila my friend dtg ziarah versi terjah... tak tau nak masak ape... yg ade spaghetti tapi minced meat takder... yang ade, daging lembu pasar malam... boleh la labu...
resipi sebijik cam Chicken spaghetti pedas berapi ni [klik SINI untuk resipi] cuma tang ayam tu aku ganti ngan daging lembu pasar malam tu... potong kecik2 then rebus dulu sekejap...

ada gaya cam romantic candle light dinner tak? 

hakikatnya:

makan sambil gebang wif my fren...

*kami kawan dari Form 1 lagi... luv u Deeha... :)
I am praying for your happiness... really meant it!

20 comments:

ratusiput said...

ahaha...patut jadi iklan spaggeti ni.berjurai2 dalam mulut.ko mmg kretip nok...suka mak..

CT Delima said...

Assalamulaikum

Salam kenal dari Kak CT datang terus dari Dapur CT. Suka pada masakkan yang disediakan dan nampak cantik semua gambar2 disini :D

Kak CT follow ya :D

Alin Marlini said...

menariknya deco tang makan tu..terliur ni

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

LOVE this blog!!
i love makan n masak2 juga. =D
salam kenal..

el-janna said...

kak!! sedap nyew~~~
meh la anta sikit

Rtp Farra Arisha said...

alaah tak aci dia makan spaghetti. wuwuwu. jealousss! hee..

hoping ur friendship is going so well, forever and ever! :)

mutiara hati said...

Salam perkenalan dari kak Gee... suka tengok blog yg meriah dengan pelbagai resepi... simple & sweet aje...

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. blog menarik.. singgah la ke blog saya :)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

sedapnya tengok spegeti tu....

hai, salam kenal, saya pun suka memasak, dan amat gemar mencuba sesuatu yg baru. di sebabkan saya ni bukan pandai sgt masak, saya byk belajar. saya follow awak. rajin2 singgah tempat saya pulak, tengok apa yg saya masak....

Ummi Talhah said...

sedapnya..best arr bloq ni, faa follow, jgn lupa singgah umah..

LaiLa said...

Oh! it looks so good! :D

HaNa Hani said...

amboiyh...cam sedap sgt aiihhh...
lame xmasak spgetti
^_^

ana apez said...

ina.. geramnye tengok spaghetti ni. terasa lapar la pulak. nak masak, tapi tak ada orang teman makan. huhuhu. al maklumlah husband dok jaoh dari mata..

al_hakim said...

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwuuuuuuu..nampak sedap!!!

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

syakey said...

comel comel comel.
hahah.

yellowie roses said...

meleleh ayaq liuq weh...da la pose..aiyokkk
theeeee~~XD

NM02 said...

singgah terus follow. jom tukar link.. sudi2 le follow me back *__"

Luv said...

Laa memula tu nampak pict cam romantik diner jek dgn deco dia cam special gitu aleh2 ngan fren dia hihihi pepun nice.. pnde u masak

Anonymous said...

o..kawan akak tu kak madiha ke?
senior skool saya la..haha..